Haal veel meer uit uw online media

Bijna geen enkel bedrijf of organisatie kan het zich nog veroorloven om online niet goed aanwezig te zijn. (behalve dan mijn zus die met haar administratiekantoor zoveel klanten heeft, dat ze er geen enkele meer bij kan gebruiken)

(Potentiële) klanten, medewerkers, relaties en andere geïnteresseerden: iedereen kijkt eerst op internet als hij of zij iets zoekt. Jammer als ze uw bedrijf dan niet tegenkomen.

Maar ieder z’n stiel: beoefent u liever uw vak dan dat u tijd besteedt aan uw website?

Als uw antwoord op die laatste vraag “ja” is, stel ik me graag aan u voor.

Over Marjolijn


Het verhaal van mijn bedrijf begint in 1997. Na een (afgeronde) studie communicatiewetenschap deed ik een opleiding tot internetspecialist.

Via een stage kwam ik als webdeveloper terecht bij xxLINK in Amsterdam, een van de eerste internetbureaus in Nederland. Een geweldige tijd. We hadden alle grote accounts van Nederland en ik bouwde mee aan de sites van onder andere VISA Nederland en VGZ. Dit ging met html en javascript. De meeste code moest je zelf nog ‘kloppen’.

Vlak voor de internetbubble knapte had ik al besloten om, na 5 jaar, Amsterdam vaarwel te zeggen. Ik wilde iets nieuws.

Achtereenvolgens werkte ik als projectleider, contentmanager en online eindredacteur bij wederom een internetbureau East Site, Essent en de Radboud Universiteit.

Stiekem dacht ik er al jarenlang over na om voor mezelf beginnen. De vrijheid trok me enorm en het op eigen benen staan ook. In 2011 besloot ik het er op te wagen. Ik werd freelance webredacteur onder de noemer Zekers! Online communicatie.

Het mooiste vind ik dat je als zelfstandige ontzettend veel leert, je ontwikkelt jezelf elke dag.

Ik kan me helemaal focussen op datgene wat ik belangrijk vind. Online marketing boeit me enorm. SEO, SEA, usability, conversie-optimalisatie. Het is zo in beweging en ik lees er graag alles over wat los en vast zit. Kortom, elke dag leer ik bij, en daarvan profiteren mijn klanten.

Als zelfstandige kan ik werken volgens mijn eigen waarden. Onbevooroordeeld, aardig zijn en het beste voor mijn klant willen. Dat doe ik graag. Wanneer u met me wilt werken, bel me dan gerust (06-498 93 423). Kunnen we kijken of ik de juiste vrouw voor uw project ben.

Dit zeggen anderen:

“Marjolijn is creatief en betrokken, heeft een grote drive en komt met veel goede input. Ze stelt hoge eisen aan haar werk, zonder in te boeten op efficiëntie. Ze is makkelijk en flexibel om mee samen te werken. ”

Ingrid Brocker – eigenaar Mediaid Kopenhagen

“Marjolijn sluit goed aan bij de wensen van de klant. Daarbij heeft ze een goed netwerk dat ze inschakelt om het optimale resultaat te halen.”

Ewout Brehm – Directielid Buro voor Fysieke Arbeid